۱۲ شهریور ۱۳۸۴، ۱۲:۵۶

واكنش نمايندگان مردم نسبت به معضلات و مشكلات ايثارگران (5)

اسلامي: بايد طوري با ايثارگران رفتار كنيم كه بتوانيم پاسخگو باشيم

اسلامي: بايد طوري با ايثارگران رفتار كنيم كه بتوانيم پاسخگو باشيم

بايد در امور ايثارگران و جانبازان كساني مسئوليت داشته باشند كه حتما جانباز وشهيد و جبهه را درك كرده باشند والا نمي توانند خود را با جانباز يا ايثارگر تطبيق دهند و متأسفانه چنين چيزي را نمي بينيم.

حجة الاسلام حسين اسلامي نماينده مردم ساوه و عضو كميسيون اصل نود مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار گروه دفاع مقدس خبرگزاري مهر يكي از مشكلات جانبازان را مسئله اشتغال ذكر كرد و گفت : شايد در صحبت ها اظهار مي شود كه بخش اشتغال جانبازان مشكلي ندارد اما در عمل اينطور نيست .در عمل مي گويند شما ديپلم نداريد، ليسانس نداريد و...  در واقع علنا نمي گويند ما شما را قبول نمي كنيم بلكه در مراحلي او را مي اندازند كه عملا اين اتفاق نيفتد و اين مسئله متأسفانه در كشور ما هست و غير قابل انكار است.

بايد در امور ايثارگران و جانبازان كساني مسئوليت داشته باشند كه حتما جانباز وشهيد و جبهه را درك كرده باشند والا نمي توانند خود را با جانباز يا ايثارگر تطبيق دهند و متأسفانه چنين چيزي را نمي بينيم.

نماينده مردم ساوه در مجلس شوراي اسلامي در ادامه از جانبازان قطع نخاع  به عنوان كساني كه در منازل خود لحظه لحظه مشمول رحمت الهي هستند ياد كرد و گفت: آن خانمي كه ايثار كرده و با اين جانباز ازدواج كرده و زحمت مي كشد ،  فرزند آن جانباز، نياز به رسيدگي دارند. هزينه هايي كه براي اين جانباز در نظر گرفته اند با تورم و شرايط امروز جامعه تطبيق نمي كند و بعضا پول درمانشان هم نمي شود. مثلا جانبازي را ملاقات كردم كه نوعي آمپول بسيار گران قيمت را استفاده مي كرد كه از خارج وارد مي شد و طبق نظر پزشك بايد هفته اي  دو تا از اين آمپول را تزريق مي كرد اما بنياد تنها يك آمپول به او مي داد و اين فرد دچار مشكل شده بود.

حجت الاسلام حسين اسلامي افزود: بايد در امور ايثارگران و جانبازان كساني مسئوليت داشته باشند كه حتما جانباز وشهيد و جبهه را درك كرده باشند والا نمي توانند خود را با جانباز يا ايثارگر تطبيق دهند و متأسفانه چنين چيزي را نمي بينيم.

وي با اشاره به تعيين درصد جانبازي، ثابت كردن يا كاهش اين درصد را طي گذشت زمان غيرمنطقي دانست وگفت: بنياد شهيد و امور ايثارگران آنها را درصد بندي كرده كه طبق آن، به برخي از جانبازان حقوق مي دهد. يكي از مشكلات جانبازان تعيين درصد است و حق هم با آنهاست. درصد جانباز به تناسب افزايش سن بايد افزايش پيدا كند. جانبازان در درصد زدن مشكل پيدا مي كنند و خيلي آنها را اذيت مي كنند. در حاليكه اين افزايش درصد طبيعي است ويك پزشك مي تواند تشخيص دهد كه اين 20%الان شده 40درصد.

جانبازي را ملاقات كردم كه نوعي آمپول بسيار گران قيمت را استفاده مي كرد كه از خارج وارد مي شد و طبق نظر پزشك بايد هفته اي  دو تا از اين آمپول را تزريق مي كرد اما بنياد تنها يك آمپول به او مي داد و اين فرد دچار مشكل شده بود.

عضو كميسيون اصل نود مجلس ضمن تأييد اين مطلب كه عدم توجه و رسيدگي به ايثارگران و جانبازان امنيت ملي ما را به خطر مي اندازد خواستار توجه ويژه نسبت به خانواده شهدا و جانبازان شد و تصريح كرد: به نظر من امنيت وجداني و انساني ما بالاتر از امنيت ملي است . يعني زماني كه وجدان آسيب ديد ديگر چيزي براي انسان باقي نمي ماند. برخي نواقص برمي گردد به وجدان عمومي و عواطف عمومي، ما مي خواهيم به جوانانمان و بچه هايمان يك الگو نشان دهيم . بايد اين جانباز را نشان دهيم و بگوييم اين، يكي از الگوهاي نظام ماست كه جانش را در طبق اخلاص گذاشت و از ناحيه دست، پا و...آسيب ديد . زماني كه پسر من يك جانبازي كه زندگي اش تأمين نمي شود، مسائل درمانيش حل نمي شود را مي بيند فردا اگر جنگي شود مي گويد مگر بي عقلم كه بروم مثل اين فرد شوم. اينها الگوهاي ما هستند بايد طوري با آنها رفتار كنيم كه بتوانيم پاسخگو باشيم.

حجت الاسلام حسين اسلامي در پايان با اعلام آمادگي مجلس جهت رسيدگي به شكايات جانبازان و ايثارگران نسبت به دستگاه هاي اجرايي گفت: من هر شكايتي را از طرف جانباز يا ايثارگر و خانواده شهيدي دريافت كنم تمام وقتم را صرف مي كنم و نه تنها اين شكايت را رسيدگي مي كنم بلكه به سر منزل مقصود مي رسانم.

کد خبر 225058

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha